Hypotheek

Bij het kopen van je droomhuis komt er vaak een hypotheek bij kijken. Vroeger kwam de notaris pas in beeld bij het einde van het koopproces, om de akte te passeren. Maar klop ook eens vanaf het begin aan bij ons aan. We kunnen je adviseren, behoeden voor valkuilen en werk uit handen nemen.

Hypotheekakte
Bij het kopen van een huis met een hypotheek wordt het huis als onderpand aan de financierder gegeven. Wij zorgen voor het opstellen van de hypotheekakte en voor de financiële afwikkeling van de overdracht. Na het passeren van de akte, ontvang je een afschrift van de akte. Wij zorgen er ook voor dat alle instanties op de hoogte worden gesteld van de hypotheek.

Het is mogelijk om je huidige hypotheek over te sluiten naar een andere financierder, dit mag ook een particulier zijn of je eigen B.V. Naast je hypotheekverstrekker hebben wij ook antwoord op al je vragen over de hypotheek.

Op zoek naar advies? 

Schroom niet om contact met ons op te nemen voor advies. Daar zijn we voor. Wil je alles weten over hypotheken? Bel ons of kom eens langs op ons gratis inloopspreekuur, elke maandag van 13.00 tot 14.00 uur.