Estate Planning

Dit begrip is ooit overgewaaid uit de Verenigde Staten. We gebruiken het begrip voor advies dat zich richt op de juridische- en fiscale begeleiding van vermogen, voor nu en in de toekomst. Het is geschikt voor iedereen die iets na te laten heeft en door estate planning ben je ervan verzekerd dat de zaken goed geregeld zijn als je komt te overlijden. Goed regelen geeft namelijk rust. 

Estate planner

Hoi, ik ben Mirjam! Als notaris heb ik nog extra opleidingen gevolgd om ook op te treden als estate planner. Ik ben aangesloten bij de specialistenverenigingen van estate planners in het notariaat (EPN). 

Een goed geplande toekomst
Het uitgangspunt is jouw persoonlijke situatie. Wat is je leeftijd, heb je partner en wat is er over het verdelen van je vermogen afgesproken in het samenlevingscontract of in de huwelijkse voorwaarden? We zullen je het hemd van je lijf vragen, omdat we voor een goed advies veel van je moeten weten. Estate planning gaat over vermogen, maar vooral over jou: een goed geplande toekomst waar jij je zeker en prettig bij voelt! 

Welke punten zijn van belang? 
Om het vermogen zo goed mogelijk in stand te houden, over te dragen en zoveel mogelijk belasting te besparen, is het belangrijk dat de volgende punten goed geregeld zijn en op elkaar zijn afgestemd. 

  • Huwelijkse voorwaarden
  • Samenlevingscontract
  • Testament
  • Schenkingsplan
  • Polissen
  • Levenstestament

Wil jij het ook goed geregeld hebben? 

Dat snappen wij! Vraag daarom een offerte op of neem contact op om meteen een afspraak in te plannen.


Heb je nog vragen? 

Wij staan graag voor je klaar! Je kan via verschillende manieren contact met ons opnemen. Zoek vooral de manier uit waar jij je prettig bij voelt. Wij zijn op werkdagen van 08.30 - 17.00 uur bereikbaar en proberen natuurlijk altijd zo snel mogelijk te helpen. 

 

Heb je een korte vraag? Stuur ons een bericht via WhatsApp. Wij proberen zo snel mogelijk te beantwoorden.


Heb je een complexe vraag? Stuur ons een mail met alle gegevens, zodat we je snel en gemakkelijk kunnen helpen.


Wil je ons persoonlijk spreken of snel geholpen worden? Dan kun je ons altijd bellen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.00 uur.

 
Button