Ons verhaal

Wij kiezen als notariskantoor een duidelijke richting. Met de vier kernwaarden: behulpzaam, verbindend, kleurrijk en inspirerend vertellen we precies wie we zijn en waar we voor staan. 

Behulpzaam

Iedereen heeft recht op dezelfde hulp.

Waar bij vele notarissen familie- en erfrecht het ondergeschoven kindje is, is het onze specialiteit en passie. Mirjam heeft meerdere studies en cursussen gevolgd om deze specialiteit op en top te ontwikkelen. Op deze manier draagt ze haar steentje bij op alle vlakken.

Verbindend

De verbindende factor tussen mens en papier.

De mens staat bij Notariskantoor Mirjam Bos altijd centraal. Het is belangrijk dat iedereen bij mij aan tafel zichzelf kan én wil zijn. Een goede verbinding is het begin van een langdurige relatie met elkaar.

Kleurrijk

Zonder grijze pakken en een Volvo.

Wij zijn geen stereotype notaris, het 'stoffige-grijze-pakken-volvo-imago' is niks voor ons. Laat het ons maar net iets anders doen: een tikkeltje ondeugend, speels en nog een vleugje eigenzinnigheid. Aangenaam, wij zijn Notariskantoor Mirjam Bos! 


Inspirerend

Meedenken, sparren en keuzes maken.

Wekelijks zijn er momenten dat onze klanten ons weten te inspireren en wij hen. Over trouwen, scheiden, kinderen en bedrijven, want welke keuzes maak je? Gaan ze samenwonen of niet? En wat doen we met de rechtsvormen van de verschillende bedrijven? Het meedenken, sparren en samen keuzes maken vinden we leuk en inspirerend. Uiteindelijk is het aan ons de taak om dit juridisch goed te verwoorden. Daar krijgen we energie van.

 
Button