Familie

Ons vak gaat over mensen en jouw verhaal is onze expertise. Van geboorte tot dood en van trouw tot rouw, momenten die in ieder zijn (levens)verhaal voor komen. Familierecht is vaak een ondergeschoven kindje, maar bij Notariskantoor Mirjam Bos dé specialiteit. Mirjam stelt jou als mens centraal in het verhaal én denkt met je mee om alles wat je wil, goed op papier te krijgen. 

Hoi! Ik ben Mirjam, jouw notaris voor alle familiezaken. Familierecht is heel persoonlijk en daarom vind ik het fijn om eerst een kennismakingsgesprek te hebben. Hierin hebben we het over jou en je vraagstelling, maar ook even over ons. Vertrouwen en verbinding is voor mij heel belangrijk, want uiteindelijk is het mijn misse om jouw wensen goed op papier te krijgen! 

Neem contact op

familierecht

Samenlevingscontract

Als je samen op hetzelfde adres woont is het nog niet wettelijk geregeld dat je ook bij elkaar hoort. Met een samenlevingscontract kies je voor zekerheid en leg je belangrijke zaken vast op papier. 

Trouwen & geregistreerd partnerschap

Je kiest voor elkaar, maar voor welke rechtsvorm kies je dan? Ga je trouwen of kies je voor geregistreerd partnerschap? Wij leggen je de verschillen uit. 

Scheiden 

Is het beter dat jullie elk jullie eigen weg gaan volgen? Een scheiding is al pittig en emotioneel genoeg, daarom is het van belang om alle zaken goed en praktisch te regelen, als gediplomeerd notaris-mediator kan ik jullie helpen.

Andere familierecht: 

Vragen?

Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel 0566 60 14 04

Neem contact op

Relevante blogartikelen

Afbeelding Bedrijf starten: Een BV of een eenmanszaak?

Bedrijf starten: Een BV of een eenmanszaak?

Een onderneming kan gedreven worden in de vorm van een eenmanszaak of in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, een BV....

Afbeelding Familie hypotheek - Hoe werkt dat?

Familie hypotheek - Hoe werkt dat?

Als een koper niet aan alle voorwaarden van de bank kan voldoen of niet het bedrag kan lenen dat nodig is voor het kopen van een huis, bestaat de moge...

Afbeelding Overdracht van een onderneming - Waar moet je aan denken?

Overdracht van een onderneming - Waar moet je aan denken?

Iedereen met een eigen onderneming krijgt te maken met de vraag wat er met het bedrijf moet gebeuren als hij of zij er mee wil stoppen of als hem of h...

 
Button