Mediation

Is er sprake van ruzie, een conflict of komen jullie er gewoon niet meer uit? Dan is mediation misschien wat voor jullie. Het is goed om in gesprek te gaan met een mediator, om gezamenlijk tot een goede oplossing te komen. Want je wil toch liever in een normale en werkbare houding tot een oplossing komen dan met juridische steekspelen?

Elk conflict heeft een oplossing die voor de betrokkenen aanvaardbaar is, maar wordt vaak die oplossing niet gezien midden in een conflict. Hulp van een mediator kan daarin verandering brengen.


Gezamenlijk oplossingen zoeken

Mirjam is naast notaris ook mediator. Het notariaat speelt een belangrijke rol bij het voorkomen van juridische geschillen en het oplossen daarvan. Als notaris ben je werkzaam bij zaken waarbij meerdere partijen betrokken zijn en heb je dus uitgebreide kennis van het conflictgebied en kun je deskundig bemiddelen. De ideale kwaliteiten voor een mediator.  


Het is soms verstandiger om meteen te kiezen voor mediation, zodat je niet een lang proces aan je broek hebt. Maar het kan ook veel ruzie en andere conflicten schelen. Wij hebben een aantal voordelen voor je op een rij gezet.

Voordelen om te kiezen voor mediation:

  • Snelheid
  • Kostenbeheersing
  • Informele procedure
  • Deskundige begeleiding
  • Actieve rol van partijen
  • Ruimte voor creatieve oplossingen
  • Geen onnodige beschadiging van relaties
  • Gezamenlijke oplossing = win-win resultaat.  


Nog vragen?

Wij staan graag voor je klaar! Je kan via verschillende manieren contact met ons opnemen. Zoek vooral de manier uit waar jij je prettig bij voelt. Wij zijn op werkdagen van 08.30 - 17.00 uur bereikbaar en proberen natuurlijk altijd zo snel mogelijk te helpen.

 

Heb je een korte vraag? Stuur ons een bericht via WhatsApp. Wij proberen zo snel mogelijk te beantwoorden.


Heb je een complexe vraag? Stuur ons een mail met alle gegevens, zodat we je snel en gemakkelijk kunnen helpen.


Wil je ons persoonlijk spreken of snel geholpen worden? Dan kun je ons altijd bellen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.00 uur.


 
Button